info@hetflowerpowerkoor.nl

Het Flowerpowerkoor Heerenveen

Songs of the sixties

Meedoen

Wil je eens komen kijken of misschien lid worden stuur dan een mailtje naar info@hetflowerpowerkoor.nl of gebruik het contactformulier onder contact.

We willen graag onze bas- en tenorgroep uitbreiden dus  mannen zijn meer dan welkom.  Voor dames is er op dit moment geen plek uitgezonderd erg goede zangeressen die eventueel een solo kunnen zingen en ons als koor zeer kunnen versterken.

Vind je het na een avondje te hebben meegemaakt zo leuk dat je lid wilt worden zal je gevraagd worden voor te zingen met de dirigent en een lid van de muziekcommissie. Als dat positief uitvalt ben je de eerste 6 weken op proef en krijg je een buddy. Daarna zal er weer een gesprekje zijn en worden gezongen. Bij positieve uitkomst van beide kanten ben je dan vanaf dat moment koorlid van Het FlowerPowerkoor.

Er wordt wel wat van je gevraagd. Alle songs zingen we uit het hoofd en er moet veel geoefend worden thuis. Ook wordt van je verwacht dat je zoveel als mogelijk de repetities bijwoont en dat je positief tegenover onze visie staat. Maar laat je niet afschrikken. Uiteraard krijg je alle tijd!

De contributie bedraagt €180,- per jaar (of €15,- per maand) en we repeteren elke dinsdagavond in de zaal bij Café Onder de Linden in Luinjeberd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial