info@hetflowerpowerkoor.nl

Het Flowerpowerkoor Heerenveen

Songs of the sixties

Meedoen

We willen graag onze bas- en tenorgroep uitbreiden met mannelijke zangers. Dus mannen van harte welkom. Vrouwelijke zangeressen hebben wij voldoende. Je kan vragen op de wachtlijst te komen.

Aan Aspirant leden wordt gevraagd voor te zingen met de dirigent en een lid van de muziekcommissie. Als dat positief uitvalt ben je maximaal 6 weken op proef.  Binnen of aan t eind van deze 6 weken volgt er een gesprekje en wordt er weer gezongen. Bij positieve uitkomst van beide kanten ben je dan vanaf dat moment koorlid van Het FlowerPowerkoor. Tijdens de proeftijd krijg je een buddy toegewezen om je wegwijs te maken.

Er wordt wel wat van je gevraagd. Bij optredens worden alle songs uit het hoofd gezongen  en er moet thuis veel geoefend worden!. Ook wordt van je verwacht dat je zoveel als mogelijk de repetities bijwoont en dat je positief tegenover onze visie staat. Maar laat je niet afschrikken. Uiteraard krijg je alle tijd!

De contributie bedraagt €180,- per jaar (of €15,- per maand) en we repeteren elke dinsdagavond in de zaal bij Café Onder de Linden in Luinjeberd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial